8 Sebab Anda Wajib Daftar FISH

Apr 29

8 sebab anda wajib daftar FISH

Ada yang tertanya-tanya, apa dia FISH yang mulai tular di Facebook sejak pertengahan bulan lepas. FISH atau pun Formula Income Seumur Hidup ini mempunyai 8 kelebihan yang utama.

1. Komisyen affiliate 2 level. Anda buat jualan, komisyen RM100 dapat pada anda. Sub-affiliate buat jualan, anda dapat komisyen RM50. Setiap kali sub-affiliate yang baru mendaftar, anda akan dapat RM1.00. Jika ada pendaftaran menerusi sub-affiliate, anda akan dapat 50 sen.

2. Surat jualan memukau. FISH membantu anda membuat komisyen jualan kerana ia ditulis oleh Zamri Nanyan yang pernah membuat jualan 6 angka untuk banyak produk digital.

3. Produk berkualiti dengan keputusan yang diakui. FISH dihasilkan berdasarkan pengalaman Zamri Nanyan selama 14 tahun dalam menghasilkan pendapatan pasif di internet.

4. Bahan promosi terbaik. Ada bahan pemasaran seperti banner, video, ayat promosi dan ada Support Group.

 

8 sebab anda wajib daftar fish

Contoh komisyen yang saya terima selepas mempromosikan FISH.

 

5. Affiliate Tracking System. Boleh jejak dari mana trafik anda datang, Google atau Firefox.

6. Ramai usahawan promosi FISH. Ini peluang untuk anda buat duit bersama-sama dengan usahawan internet yang lain. Anda akan lihat usahawan keluarkan rahsia pemasaran masing-masing dan boleh belajar cara mereka buat jualan.

7. Penghargaan sebagai top affiliate. Anda yang berjaya menduduki carta 10 orang affiliate teratas akan menerima penghargaan istimewa. Nama dan laman web anda akan dipaparkan di laman web penghargaan sebagai satu pengiktirafan.

8. Hadiah menarik. Penganjur sediakan hadiah berupa Perodua Axia, 2 buah motorsikal Yamaha LC dan banyak lagi hadiah menarik yang menanti anda.

Anda berpeluang mendapat komisyen RM100 untuk setiap jualan produk digital FISH. Jika sub-affiliate anda yang membuat jualan, anda akan dapat RM50. Bila anda dapat rekrut ramai sub-affiliate anda, maka anda akan dapat pendapatan pasif secara tidak langsung.

 

Secara ringkasnya, ini komisyen yang bakal anda terima :

  • Produk utama RM100
  • Jualan produk utama sub-affiliate RM50
  • Pendaftaran sub-affiliate menerusi link anda RM1.00
  • Pendaftaran prospek menerusi link sub-affiliate 50 sen

 

5 comments

  1. FI$H antara produk affiliate yang terbaik dan mengkagumkan.

    Rugi tak mencuba.
    mrhanafi recently posted…Kisah Benar Lelaki Terdesak Bayar Zakat FitrahMy Profile

  2. Saya daftar bawah tuan. Harap jadi sumber pendapatan yang berpanjangan dengan FISH ini.

  3. Yang suka affiliates mesti seronok sebab ada tier 1 tier 2. Income sana sini.
    rahimah majid recently posted…7 Cara Elakkan Di Tipu Agensi Pakej Pelancongan PalsuMy Profile

  4. Ohh terlupa nak promote.

    Affiliate dah daftar hari tu. Nak promote gak lah. Hehehe.
    Elih Japahar recently posted…Daftar Uber Driver Malaysia 2017My Profile

  5. Perodua Axia tu memang best kalau dapat menang kan?
    Noriza Abdul Rahman recently posted…Bulan Mei Datang Lagi dengan Promosi Shaklee yang Hebat!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.