Bayar Hutang Dengan Komisyen Uber

Jul 15

Bayar hutang dengan komisyen Uber

Nandini, seorang ibu dari India berjaya mengubah nasib dirinya dari belenggu hutang. Beliau telah berkahwin dan memulakan bisnes percutian dan pelancongan. Pada peringkat permulaan, beliau mampu menyara keluarganya dengan hasil bisnes tersebut. Namun ada masalah hutang yang menanti Nandini. Beliau berazam untuk bayar hutang dengan komisyen Uber.

 

Ditimpa ujian bertimpa-timpa

Nandini kehilangan ayahnya dan perlu membayar sejumlah hutang yang besar. Selain itu, beliau perlu menyara adik perempuannya hingga tamat pengajian. Dalam situasi yang menghimpit inilah Nandini mendapat maklumat tentang Uber. Beliau memandu sebagai Uber Partner di peringkat permulaan dan mula mempromosikan Uber menerusi UberDOST.

Nandini memahami potensi Uber dan bekerja keras untuk mendapatkan komisyen lumayan dengan Uber. Beliau mengambil 2 orang pekerja dan menjalankan kajian sekaligus merekrut pemandu Uber yang baru. Beliau mendapat pengiktirafan dan mempunyai pejabat sendiri hasil dari komisyen Uber yang diperolehinya.

 

bayar-hutang-dengan-komisyen-uber

Sebelum pemiutang kejar anda, usahalah untuk jelaskan hutang-hutang yang ada.

 

Jana komisyen Uber setiap minggu

Beliau bekerja keras untuk memenuhkan akaun bank setiap minggu. Dari pendapatan 30,000 sebulan, kini beliau mendapat lebih dari 2 lakh dengan mudah. Dalam usia 33 tahun, Nandini akan mencari 10 pemandu baru setiap hari dan sudah berjaya merekrut lebih 100 pemandu. Beliau turut berjaya menunaikan hasrat ayahnya untuk mengahwinkan adik perempuannya.

Nandini memberitahu UberDOST membantu beliau melangsaikan hutang dan meningkatkan taraf hidup keluarganya. Beliau percaya setiap wanita di India perlu ada kebebasan kewangan.

Itulah adalah cabaran yang menimpa seorang rakyat India. Beliau dapat memanipulasikan Uber untuk menjana pendapatan sekaligus menyelesaikan masalah hutangnya. Anda juga boleh membuat pilihan untuk menjana pendapatan dengan Uber, sama ada menjadi Uber Partner atau mendaftar dengan UberDOST.

Gunakan link di bawah untuk mendaftar sebagai Uber Partner :
[+] http://bit.ly/RegisterUberDriver

 

Lebih 5,000 orang sudah menyertai UberDOST. Ia adalah aplikasi percuma di Play Store. UberDOST adalah sistem yang dicipta untuk mendapat komisyen sebaik sahaja anda berjaya merekrut pemandu untuk menyertai Uber Partner. Uber akan memberi komisyen RM250 ke RM300 pada anda untuk setiap Uber Partner yang melengkapkan 30 hingga 50 perjalanan.

468 ad

11 comments

  1. Wow. Sumber inspirasi ni. Dah lama saya nampak akan potensi UBER ni. Yang paling saya suka ada Idea Uber tu sendiri. Unik. All the best to Nandini.

    • ikhwanfahmi /

      Kita boleh jana pendapatan dengan Uber jika mahu ๐Ÿ™‚

  2. memang best kalau boleh bayar hutang tu
    raihanah recently posted…Promosi Shaklee Disember 2016 Collagen PowderMy Profile

  3. Pucuk pangkalnya dapat duit simpan

    Tak boleh membazir

    Dan buat hutang baru
    Mazni Azmi recently posted…Vitalea Shaklee 19 Kebaikan Untuk Ibu MengandungMy Profile

  4. hutang settle hatimpun senang..
    mrhanafi recently posted…3 Tanda Ada Orang Memikirkan KitaMy Profile

  5. Seronok pula bila baca artikel ni, bolehlah cuba sekali nanti
    Wan Zawawi recently posted…17.7.17My Profile

  6. peluang best.. yang penting perlu pandai uruskan pendapatan kita..kalau tak banyak pun tak dapat apa-apa.
    aziana recently posted…5 Patent Vivix Yang Perlu Diketahui Sebagai Bukti Hak Eksklusif ShakleeMy Profile

  7. bebas hutang takde nak pening2 kepala. uber antara salah satu alternatif terbaik utk jana pendapatan buat masa ni ๐Ÿ˜‰

  8. Mantap!! Nak try buat uber la heee
    Syakilla recently posted…5 Sebab Bersenam Selain Untuk Menurunkan Berat BadanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge