Blog Yang Rajin Saya Singgah

Feb 14

Blog yang rajin saya singgah

Setiap blogger pasti ada buat senarai blog yang menjadi kegemaran mereka. Dalam artikel ini ialah senarai blog yang rajin saya singgah sepanjang minggu.Β Di antara sebabnya ialah mereka menggunakan platform WordPress.

Bila sudah guna WordPress, pasti kebanyakannya ada plugin commentluv. Bila kita komen di dalam artikel tersebut, pos terbaru kita akan terpapar di ruang bawah komen.

Selain itu, saya masih lagi dalam kategori budak hingusan dalam dunia blogging. Jadi saya perlu belajar bagaimana asam garam penulisan artikel yang boleh menarik minat pembaca.

 

blog-yang-rajin-saya-singgah

Untuk meningkatkan trafik blog anda, rajinkan diri untuk berkunjung ke blog rakan-rakan anda.

 

Senarai blog yang menjadi pilihan

Di antara sebab saya rajin berkunjung ke blog mereka ialah kekerapan artikel baru yang sering dikemaskini dan bilangan pengunjung blog merekaΒ yang ramai. Berikut ialah senarai blog yang saya senaraikan :

1. Ahmad Faizal www.ahmadfaizal.com
2. Adarain www.adarain.com
3.Β Wan Zawawi www.wanzawawi.net
4. Anak Ulu Cheka www.anakulucheka.com
5. Raihanah Ahmad www.vitamin-cerdik.com

6. Azeni Ahmad www.azeniahmad.com
7.Β Raikan Kasih www.raikankasih.com
8. Ola Oli www.olaoli.com
9. Ahmad Yani www.ahmadyani.com
10. Khairul Zamri www.khairulzamri.com

11. Denai Hati www.denaihati.com
12. Mr Hanafi www.mrhanafi.com
13. Mohd Fairiz www.mohdfairiz.com
14. Mama Raudhah www.mamaraudhah.com
15. Hafizul www.pondokkecil.com/blog

16. Rahimah www.kakimelancong.com
17. Asyraf www.asyrafasri.com
18. Amir Nawawi www.amirnawawi.com
19. Hafiz www.hafizmohd.com
20. Merah www.vitaminmerah.com

21. Zahirah www.zahirahhafizan.com
22. Jamar www.jmr23.com
23. Kita www.kitepunye.com
24. Yeop www.yeopmaz.com
25. Daddy www.daddydee.net

26. Skincare www.skincareterbaik.com
27. Mommy www.modernmumthingy.com
27. Abe www.abemant.com

 

Nak saya singgah ke blog anda?

Sekiranya sahabat-sahabat bloggers hendak memasukkan link blog ke dalam blog saya, mohon komen di ruangan bawah ini, saya juga ingin singgah ke blog anda.

71 comments

  1. Sama-sama tuan haji πŸ™‚

  2. Boleh masukkan saya juga?
    Khairul Zamri recently posted…Malaysia Best Blog 2015My Profile

  3. Haha..

    Yang first lagi tuuu..

    Dah macam buku register murid kelas gua dulu-dulu..
    titan recently posted…Komisen ke 28-32 dari KlikjerMy Profile

  4. best juga kalau saya dapat masuk dalam senarai ni.. =)
    MamaBard recently posted…Dari Batu Pahat ke GombakMy Profile

  5. untungnya mendapat kunjungan dari blogger lejen macam tuan..
    Hero Borneo recently posted…Petua Mudah Elak Jiwa LaraMy Profile

  6. Wahh.
    Terima kasih masukkan saya dalam senarai.

    Setuju sangat kalau blogwalking mmg selalu banyak idea untuk buat artikel.
    Azeni Ahmad recently posted…BerPaintBall di Tanamera, Sungai BulohMy Profile

  7. Terima kasih, saya akan masukkan blog puan juga lepas ni.

  8. saimi ramlan /

    Hebat-hebat blog yang disenaraikan. Saya selalu berkunjung tetapi jarang mengomen Semarang ini..

  9. saimi ramlan /

    Hebat-hebat blog yang disenaraikan. Saya selalu berkunjung tetapi jarang mengomen Sekarang ini..

  10. Terima kasih bro Ikhwan..sudi singgah ke blog BloggerWanita.com.. πŸ™‚

    Ps: untuk memudahkan kita up to date dgn blog2 sahabat kita..mungkin boleh guna reader feedly.com..
    Aya recently posted…Trafik Blog Blogger Wanita 3 Ribu Sehari, Rahsia? Tips?My Profile

  11. Boleh faisal, kejap lagi blog bro akan dimasukkan.

  12. Terima kasih tuan blog saya ada dalam senarai tu..Saya masih hijau nak dibandingkan blogger-blogger yang dah otai ni..
    Sani Yunus recently posted…29 Tips Pemasaran FacebookMy Profile

  13. Bro punya blog dah ada, yang nombor 22 tu πŸ™‚

  14. boleh dijadikan referensi untuk blogwalking guna mencari lebih bnayak sahabat
    islam di dadaku recently posted…Kakek Ini Merangkak selama 60 tahun ke Mesjid Shalat Berjamaah Karena Cacat (Masihkan Anda malas Berjamaah di MEsjid?)My Profile

  15. Boleh pinjam senarai ni untuk tambah list blogwalking ni πŸ™‚
    emalinmohd recently posted…Cara Mudah Kurus dan Elak Diabetis Dengan MakanMy Profile

  16. Salam kenal tuan..baru nak kenal dgn blogger lejen..hihi
    Nur zayyani limam recently posted…Sharing Session at Marriot PutrajayaMy Profile

  17. Mak aiii..ada gak pondok kecil yer..macam suka je..macam hepi je..haha…penulisan saya banyak lagi yang harus diperbaiki..nak lawan lelaki ego kat Banting tu..haha
    Hafizul recently posted…Nikmat Sebelum Hidup BermaduMy Profile

  18. Saya baru nak berkenalan dengan tuan umah ni πŸ˜›
    Noriza Rahman recently posted…Kepentingan dan Pengambilan ProteinMy Profile

  19. Memang seorang yang rajin. Saya pun suka save blog address kalau berblogwalking. πŸ™‚
    myliferia recently posted…Cara Ubati Sakit Senggugut Macam Nak Patah Pinggang Dengan CepatMy Profile

  20. Mesti ada, blog kawan-kawan sebagai tempat kita berkongsi idea πŸ™‚

  21. Wan Zawawi /

    Saya pun teringin untuk masih dalam senarai blog tu πŸ™‚
    Wan Zawawi recently posted…Wordless Wednesday #103My Profile

  22. azimah mohd zainuddin /

    Thanks sebab sudi jenguk blog kak yong. Senarai kat atas juga banyak membantu untuk orang baru macam kita blogwalking….good luck dalam dunia blogger

  23. SuperNifz /

    Alhamdullilah, tersenai rupanya Blog supernifzvitamin.com, terima kasih ya admin…

    mari- sesama kita kunjung mengunjung ya…
    SuperNifz recently posted…Cara Muhasabah Diri Agar Kekal PositifMy Profile

  24. Bestnya.. Blog saya belum lahir lagi.. Akan cuba berjinak2 dgn dunia blogging InsyaAllah πŸ™‚
    amirul recently posted…Melegakan Sakit Sendi Seawal 7 hariMy Profile

  25. Waaa, blog saya tersenarai, terima kasih.
    En Titan macam ketua kelas haha.
    Terima kasih selalu tinggal komen dan blogwalking juga.
    Saya budak baru belajar juga.
    Terima kasih Tuan πŸ™‚ .
    diana recently posted…Magazine girlMy Profile

  26. Oja Samid /

    terima kasih sudi berkunjung.. ^_^
    Oja Samid recently posted…Kenapa Ramai Suka Pencuci Muka NutriWhite ShakleeMy Profile

  27. banyak gak tu ye..ohoho..tak lalu nak senaraikan semuanya..hebat tu..kalau sudi datang le kat blog ambe yang tak seberapa ni
    reezluv recently posted…Petua Dan Herba KongsibersamanoraMy Profile

  28. Terima kasih kerana sudi singgah. Bolehlah Mek ila lawat blog rakan-rakan yang lain juga πŸ™‚
    Mek ila Jual Vitamin recently posted…Kisah Encik Zinc Yang PerkasaMy Profile

  29. Assalamualaikum Cik Ikhwan πŸ™‚
    Hebat kesemua blog di atas.Saya tabik kpd mereka kerana kerajinan mereka mengemaskini blog mereka setiap hari dengan sajin artikel yang bermanfaat.

    Kagum! πŸ™‚
    Farisya recently posted…Shawl Instant Yang CantikMy Profile

    • Waalaikumusalam, mereka memang rajin kemaskini blog, banyak perkara yang saya dapat belajar dari cara penulisan mereka πŸ™‚

  30. blog saya belum jadi tatapan blogger lain…
    hafizi recently posted…Cara Gandakan KWSP Dengan Cimb Wealth Advisor CWAMy Profile

  31. ho..ho..saya dah masuk list pulak..terima kasih
    mrhanafi recently posted…Media Sosial Lubuk Mencari KawanMy Profile

  32. senang guna senarai ini untuk blogwalking
    islam di dadaku recently posted…10 Tips Ramping Tanpa DietMy Profile

  33. Semuanya aktif, cuma jarang kemaskini artikel hehehe.

  34. fahmi /

    best la kalau macam ni
    fahmi recently posted…5 Kesilapan Dalam Pemasaran EmailMy Profile

  35. jemput singgah ke blog saya;)
    ena recently posted…“Segmen Blogwalking Lepas Raya!”My Profile

  36. Assalam tuan…salam perkenalan..jemput singgah ke blog saya ye.
    Daud Mohamad recently posted…Sabun Pencuci Pinggan Mangkuk Untuk Suri Rumah Yang Alergik Dengan Bahan KimiaMy Profile

  37. menarik ni..boleh tambah kenalan lagi. jemput singgah di blog saya pulak tuan..

  38. senang ada senarai macam ni. boleh jejalan. πŸ™‚

  39. Terima kasih tuan di atas perkongsian ini..memang tgh mencari info2 ini
    Hamidah Ahmad recently posted…Masalah Jerawat Ketika Hamil – Kenali Punca dan Cara MerawatMy Profile

  40. Lama dah tak mengomen di blog orang..
    hafizamri recently posted…Kebaikan Nenas BatuMy Profile

  41. Wow! Baru perasan ur entry ni. Marilah kita sama sama melawat yerr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.