Buat Duit Dengan Bisnes Printing

bisnes printing 001

Masalah besar untuk orang biasa memulakan bisnes printing oleh kerana tidak mempunyai modal. Kini melalui Pakej Video Buat Duit Dengan Bisnes Printing, anda tidak perlukan semua itu!

Percayalah… strategi, teknik dan tips yang saya bongkarkan sama sekali tidak memerlukan anda membina kilang atau pejabat, tidak perlu membeli mesin beratus ribu ringgit, tidak perlu mendapatkan pekerja malah anda boleh mulakan bisnes printing dalam 24 jam selepas mendapatkan Pakej Video Buat Duit Dengan Bisnes Printing!

Tidakkah ianya cukup menarik?

Ditujukan kepada ANDA : Kini Orang Biasa Juga Boleh Memulakan Bisnes Printing & Untung RM1,000 – RM3,000 Sebulan!

Bakal Usahawan Printing sekalian,

Tahukah anda apa itu Bisnes Printing?

Tahukah anda potensi besar yang ada untuk anda buat duit dengan bisnes printing?
Sedarkah anda, syarikat printing diluar sana untung berjuta ringgit setiap tahun?
Sedarkah anda, sebenarnya anda boleh mulakan bisnes printing dengan tangan kosong?

Baiklah…ini adalah berita baik yang ingin saya sampaikan kepada anda.

Bisnes Printing membawa maksud perniagaan yang menjalankan khidmat percetakan untuk produk atau item tertentu seperti business card, flyer, brochure, leaflet, bunting, banner dan banyak lagi.

Saya pasti anda pernah lihat produk atau item-item ini diluar sana. Jumpa kawan anda, mereka berikan business card. Pergi shopping complex, bersepah gadis-gadis cantik dan comel memberikan anda flyers (kertas saiz A4 atau A5 dengan gambar produk beserta rekaan @ design yang cantik). Kemudian anda terlihat pula bunting (banting)  yang digantung pada tiang-tiang lampu jalan.

Sebenarnya PELUANG BESAR buat duit lalu sahaja di depan anda!

Tahukah anda business card, flyer dan bunting itu mampu jadi sumber pendapatan anda.

Jika bukan pendapatan utama, mungkin boleh jadi pendapatan kedua, ketiga atau seterusnya. Jadi bayangkan potensi besar yang anda ada untuk memulakan bisnes printing…

Sekarang mari kita lihat keuntungan yang mampu anda perolehi dalam bisnes printing. Ini adalah berdasarkan kiraan yang betul. Dengan pembongkaran ini, ramai tokey kecil mahupun tokey besar printing marah dengan saya. Itu adalah PASTI.

Contohnya business card/name card/kad perniagaan anda.

Biasanya dijual pada kadar harga RM30 hingga RM80 sekotak bergantung pada kualiti. Di dalam kotak tersebut biasanya terdapat 100 keping kad. Tahukah anda harga kos yang perlu anda keluarkan?

Hanya RM14 hingga RM40 sahaja.

Kira berapa untung anda sekarang?

Jika kualiti untuk RM14 dijual pada harga RM30, anda untung RM16. Lebih 100% keuntungan!

Jika kualiti untuk RM40 dijual pada harga RM80, anda untung RM40. Untung 1 kali ganda!

Itu baru keuntungan sekotak. Jika sebulan anda mampu jual 10 kotak atau mungkin 100 kotak. Kira sendiri berapa banyak keuntungan yang anda PASTI perolehi?

Satu lagi contoh ialah Flyer saiz A4 atau A5.

Biasanya dijual pada kadar harga RM900 hingga RM2000 untuk 10,000 keping. Modal yang anda perlu keluarkan hanyalah…

RM700 hingga RM900 sahaja.

Kira berapa untung anda sekarang?

Jika kualiti untuk RM700 dijual pada harga RM900, anda untung RM200.

Jika kualiti untuk RM900 dijual pada harga RM2000, anda untung RM1100.

“Banyak tu, betul tak?”

bisnes printing 003

Contoh akhir sekali ialah bunting (sebutan banting – yang tergantung pada tiang lampu jalan). Biasanya dijual pada kadar harga RM30 hingga RM36 untuk 1 keping bersaiz 6×2 kaki. Berapa modal anda?

Percaya tak jika saya katakan modal hanya sekitar RM12 hingga RM18 sahaja?

Berapa untung anda? RM18 bukan?

Itu baru 1 keping. Bagaimana jika anda berjaya mendapatkan pelanggan yang membuat tempahan untuk 100 keping?

Saya mula menjalankan bisnes printing pada tahun 2007. Ketika itu saya masih lakukannya secara offline. Menjelang tahun 2008, saya menemui cara baru untuk buat duit dengan bisnes printing.

Iaitu buat duit dengan bisnes printing secara ONLINE. Inilah cara mudah untuk anda buat duit. Kini bisnes printing boleh dilakukan dari meja makan rumah anda. Anda tidak perlu berjumpa pembekal dan pelanggan anda. Semuanya boleh dilakukan secara online.

Sepanjang lebih 4 tahun membina bisnes printing, saya sendiri telah menjana ribuan ringgit setiap bulan walaupun ianya dilakukan secara part time sahaja.

Kini saya bercadang untuk berkongsi dengan anda supaya kita sama-sama boleh buat duit dengan bisnes printing. Tidak ada salahnya jika ramai yang memulakan bisnes printing. Pasaran semakin besar dan luas, setiap hari ianya semakin berkembang.

Ini menyebabkan permintaan semakin tinggi terhadap perkhidmatan ini. Inilah masanya untuk anda buat duit bersama saya. Kenapa perlu berlengah jika peluang telah diberikan dan ditunjukkan didepan mata anda?

“Boleh ke Buat Bisnes Printing TANPA Modal, TANPA Pejabat, TANPA Pekerja & TANPA Mesin Sendiri?”

Jawapannya… Ya, BOLEH!

Didalam Video Panduan Buat Duit Dengan Bisnes Printing saya akan bongkarkan bagaimana anda boleh buat duit tanpa semua itu. Kisah benar, saya juga buat duit dengan bisnes printing walaupun ketika itu saya tiada modal langsung.

Buat duit melalui bisnes printing yang saya tunjukkan ini sama sekali…

Jika anda masih kurang percaya, biar saya tunjukkan bukti nyata saya buat duit dengan bisnes printing. Untuk pengetahuan anda saya telah menubuhkan satu syarikat enterprise, khas untuk menjalankan bisnes printing.

bisnes printing 005

Untuk pengetahuan anda, cek yang diterima adalah atas nama Colorbox Solution. Colorbox Solution adalah nama kepada syarikat enterprise yang saya tubuhkan bagi mengendalikan bisnes printing. Jadi semua bayaran diterima atas nama Colorbox Solution.

Untuk pengetahuan anda juga. Colorbox Solution tidak mempunyai pejabat dan pekerja. Saya seorang sahaja yang menguruskannya dan ianya dilakukan dari rumah.

“Adakah ANDA Nampak Peluang Untuk ANDA Memulakan Bisnes Printing?”

Percayalah, sekarang adalah masa terbaik untuk anda memulakan bisnes printing. Ini adalah peluang besar untuk anda. Permintaan terhadap perkhidmatan printing semakin tinggi setiap hari. Jadi kenapa anda tidak turut serta?

Adakah anda rasa anda tidak sesuai untuk memulakan bisnes printing?

Khas kepada sesiapa sahaja yang berminat memulakan bisnes printing, bahasa mudahnya buat duit dengan bisnes printing. Ini adalah untuk ANDA. Saya pasti anda tidak mahu keluarkan modal yang tinggi, anda juga tidak punyai banyak masa, anda tiada pejabat untuk berniaga. Malah anda mungkin tiada idea untuk berniaga atau buat duit.

Jawapannya… Dapatkan Panduan Buat Duit Dengan Bisnes Printing!

Ianya jawapan kepada masalah anda.

“Apakah Kelebihan Bisnes Printing?”

Sekarang izinkan saya memperkenalkan…

Pakej Video Buat Duit Dengan Bisnes Printing

Terdapat 9 modul di dalam pakej video ini, antaranya…

Modul 1: Asas Bisnes Printing

Modul 2: Tools Penting Memulakan Bisnes Printing

Modul 3: Rahsia Produk HOT

Modul 4: Lubuk Rahsia Supplier

Modul 5: Kuasa Pelanggan

Modul 6: Teknik Promosi ONLINE

Modul 7: Teknik Promosi OFFLINE

Modul 8: Strategi Mengaut Keuntungan Lumayan

Modul 9: Step by Step Memulakan Bisnes Printing

Terdapat 9 Modul yang bakal diberikan pada anda. Pastinya Pakej Video Buat Duit Dengan Bisnes Printing ini akan dapat membantu anda memulakan langkah pertama dalam bisnes printing.

Kepada anda yang sudah memulakan bisnes printing tetapi jarang menerima tempahan atau pun hanya menerima keuntungan yang sedikit, anda juga boleh dapatkan pakej ini.

Anda boleh lihat sendiri strategi pemasaran ONLINE + OFFLINE yang saya gunakan untuk memastikan anda memperolehi keuntungan lumayan setiap bulan.

“Apakah Kelebihan Pakej Ini?”

“Apakah Yang Bakal Anda Perolehi Selepas Memulakan Bisnes Printing?”

Adakah anda berminat untuk mendapatkan pendapatan sedemikian rupa?

Banyak masalah anda boleh diselesaikan jika berpendapatan RM3,000 hingga RM10,000 sebulan.

tempah sekarang dan bonus di bawah akan jadi milik anda!

Saya tidak mahu membebankan anda. Saya sama sekali tidak akan meletakkan harga yang tinggi untuk anda. Saya hanya berikan pada harga terbaik. Sebelum itu, mari kita lihat dulu bonus tambahan yang saya sediakan untuk anda.

Video Rahsia Kejayaan Dalam Bisnes Printing

Video Teknik Rahsia Hapuskan Pesaing (Teknik HALAL)

Bonus Misteri!

“Berapakah Pelaburan Saya Untuk Memulakan Bisnes Printing?”

Jika berdasarkan perkiraan, anda mampu memperolehi keuntungan lumayan setiap bulan. Boleh jadi RM500 sebulan. Mungkin RM1,000 sebulan atau mungkin juga RM5,000 sebulan. Seminar buat duit dengan bisnes printing ini pastinya sesuatu yang sangat berbaloi.

Harga yang perlu anda bayar sebenarnya melebihi RM1,000.

Tetapi jangan bimbang. Seperti yang saya nyatakan tadi, saya akan berikan harga terbaik untuk anda. Harga istimewa khas untuk anda.

BUKAN RM1,000

RM500

RM250

Harga yang saya tawarkan pada anda hanyalah…

RM50 SAHAJA! (PROMOSI TAMAT)

RM70 SAHAJA! (PROMOSI TAMAT)

RM90 sahaja!

RM110 SAHAJA! (AKAN DATANG)

Ya, harga ini hanya untuk 100 90 orang yang terawal mendapatkan pakej ini. Saya tidak berjanji bahawa anda akan dapat harga yang sama sebaik sahaja anda menutup laman web ini.

Adalah lebih baik anda terus sahaja membuat tempahan kerana video yang lengkap seperti ini biasanya dijual pada kadar harga RM500 – RM800 kerana terdapat pelbagai modul. Ianya panduan lengkap memulakan bisnes printing.

Jika mahu dibandingkan dengan apa yang bakal anda perolehi, RM90 itu terlalu murah! Anda bakal memperolehi 9 Video Buat Duit Dengan Bisnes Printing bernilai RM1,000 kemudian ditambah dengan pelbagai bonus.

Ianya telah menjangkau RM1,000. Kini saya hanya tawarkan pada harga RM90 sahaja untuk perolehi semua yang saya nyatakan tadi. Kos yang anda keluarkan adalah sekali sahaja seumur hidup. Mungkin pelaburan RM90 ini merupakan titik tolak permulaan hidup anda yang lebih baik.

Jadi saya merasa begitu hairan kenapa anda masih risau dan belum lagi mendapatkan pakej video ini. Anda yang bakal rugi dikemudian hari!

“BUKTI KEJAYAAN Pembeli Pakej Video Buat Duit Dengan Bisnes Printing”

"Saya Mahu Buat Tempahan Sekarang!”

Jika berminat, sila buat pembayaran sebanyak RM90 kepada :

Maybank 562272052116
Ikhwan Fahmi

Hantar slip pembayaran ke :
synchronizesolopreneur[at]gmail.com

“Adakah Anda Masih Teragak-agak Untuk Mendapatkan Pakej Ini?”

Adakah anda mahu menjana pendapatan tambahan RM1,000 – RM3,000 sebulan? Jika ya, anda sememangnya perlukan video panduan ini. Mulakan langkah pertama anda. Memulakan bisnes printing adalah alternative baru untuk anda buat duit.

Adakah anda mahu redah sahaja dalam membina bisnes printing? Saya sudah sediakan panduan. Anda hanya perlu ikut sahaja step by step yang saya tunjukkan. Tidak perlu ‘trial & error’. Anda hanya menuju kearah kerugian dan membuang masa begitu sahaja. Dapatkan pakej ini dan boleh mulakan serta merta!

Takut dan bimbang tidak berjaya? Di dalam video panduan buat duit dengan bisnes printing ini saya tunjukkan anda cara untuk bermula dengan TANPA modal. Jadi anda tidak perlu bimbang langsung kerana tiada apa yang akan merugikan anda.

P.S: Pakej Video Buat Duit dengan Bisnes Printing ini adalah satu-satunya pembongkaran eksklusif bagaimana anda boleh menjana pendapatan lumayan RM1,000 hingga RM3,000 setiap bulan melalui bisnes printing cara online.

P.P.S: Di dalam pakej ini terdapat lebih 9 Modul Utama berserta dengan 6 Bonus Istimewa, semuanya bernilai RM1,000 tetapi saya hanya tawarkan pada harga jauh lebih murah.

P.P.P.S: Pakej ini hanyalah untuk 100 orang sahaja. Selepas itu saya akan menaikkan lagi harga produk ini. Pembongkaran rahsia ini hanyalah untuk 100 orang yang benar-benar berminat memulakan bisnes printing.