bisnes printing 001

Masalah besar untuk orang biasa memulakan bisnes printing oleh kerana tidak mempunyai modal. Kini melalui Pakej Video Buat Duit Dengan Bisnes Printing, anda tidak perlukan semua itu!

Percayalah… strategi, teknik dan tips yang saya bongkarkan sama sekali tidak memerlukan anda membina kilang atau pejabat, tidak perlu membeli mesin beratus ribu ringgit, tidak perlu mendapatkan pekerja malah anda boleh mulakan bisnes printing dalam 24 jam selepas mendapatkan Pakej Video Buat Duit Dengan Bisnes Printing!

Tidakkah ianya cukup menarik?

Ditujukan kepada ANDA : Kini Orang Biasa Juga Boleh Memulakan Bisnes Printing & Untung RM1,000 – RM3,000 Sebulan!

Bakal Usahawan Printing sekalian,

Tahukah anda apa itu Bisnes Printing?

Tahukah anda potensi besar yang ada untuk anda buat duit dengan bisnes printing?
Sedarkah anda, syarikat printing diluar sana untung berjuta ringgit setiap tahun?
Sedarkah anda, sebenarnya anda boleh mulakan bisnes printing dengan tangan kosong?

Baiklah…ini adalah berita baik yang ingin saya sampaikan kepada anda.

Bisnes Printing membawa maksud perniagaan yang menjalankan khidmat percetakan untuk produk atau item tertentu seperti business card, flyer, brochure, leaflet, bunting, banner dan banyak lagi.

Saya pasti anda pernah lihat produk atau item-item ini diluar sana. Jumpa kawan anda, mereka berikan business card. Pergi shopping complex, bersepah gadis-gadis cantik dan comel memberikan anda flyers (kertas saiz A4 atau A5 dengan gambar produk beserta rekaan @ design yang cantik). Kemudian anda terlihat pula bunting (banting)  yang digantung pada tiang-tiang lampu jalan.

Sebenarnya PELUANG BESAR buat duit lalu sahaja di depan anda!

Tahukah anda business card, flyer dan bunting itu mampu jadi sumber pendapatan anda.

Jika bukan pendapatan utama, mungkin boleh jadi pendapatan kedua, ketiga atau seterusnya. Jadi bayangkan potensi besar yang anda ada untuk memulakan bisnes printing…

Sekarang mari kita lihat keuntungan yang mampu anda perolehi dalam bisnes printing. Ini adalah berdasarkan kiraan yang betul. Dengan pembongkaran ini, ramai tokey kecil mahupun tokey besar printing marah dengan saya. Itu adalah PASTI.

Contohnya business card/name card/kad perniagaan anda.

Biasanya dijual pada kadar harga RM30 hingga RM80 sekotak bergantung pada kualiti. Di dalam kotak tersebut biasanya terdapat 100 keping kad. Tahukah anda harga kos yang perlu anda keluarkan?

Hanya RM14 hingga RM40 sahaja.

Kira berapa untung anda sekarang?

Jika kualiti untuk RM14 dijual pada harga RM30, anda untung RM16. Lebih 100% keuntungan!

Jika kualiti untuk RM40 dijual pada harga RM80, anda untung RM40. Untung 1 kali ganda!

Itu baru keuntungan sekotak. Jika sebulan anda mampu jual 10 kotak atau mungkin 100 kotak. Kira sendiri berapa banyak keuntungan yang anda PASTI perolehi?

Satu lagi contoh ialah Flyer saiz A4 atau A5.

Biasanya dijual pada kadar harga RM900 hingga RM2000 untuk 10,000 keping. Modal yang anda perlu keluarkan hanyalah…

RM700 hingga RM900 sahaja.

Kira berapa untung anda sekarang?

Jika kualiti untuk RM700 dijual pada harga RM900, anda untung RM200.

Jika kualiti untuk RM900 dijual pada harga RM2000, anda untung RM1100.

“Banyak tu, betul tak?”

bisnes printing 003

Contoh akhir sekali ialah bunting (sebutan banting – yang tergantung pada tiang lampu jalan). Biasanya dijual pada kadar harga RM30 hingga RM36 untuk 1 keping bersaiz 6×2 kaki. Berapa modal anda?

Percaya tak jika saya katakan modal hanya sekitar RM12 hingga RM18 sahaja?

Berapa untung anda? RM18 bukan?

Itu baru 1 keping. Bagaimana jika anda berjaya mendapatkan pelanggan yang membuat tempahan untuk 100 keping?

Saya mula menjalankan bisnes printing pada tahun 2007. Ketika itu saya masih lakukannya secara offline. Menjelang tahun 2008, saya menemui cara baru untuk buat duit dengan bisnes printing.

Iaitu buat duit dengan bisnes printing secara ONLINE. Inilah cara mudah untuk anda buat duit. Kini bisnes printing boleh dilakukan dari meja makan rumah anda. Anda tidak perlu berjumpa pembekal dan pelanggan anda. Semuanya boleh dilakukan secara online.

Sepanjang lebih 4 tahun membina bisnes printing, saya sendiri telah menjana ribuan ringgit setiap bulan walaupun ianya dilakukan secara part time sahaja.

Kini saya bercadang untuk berkongsi dengan anda supaya kita sama-sama boleh buat duit dengan bisnes printing. Tidak ada salahnya jika ramai yang memulakan bisnes printing. Pasaran semakin besar dan luas, setiap hari ianya semakin berkembang.

Ini menyebabkan permintaan semakin tinggi terhadap perkhidmatan ini. Inilah masanya untuk anda buat duit bersama saya. Kenapa perlu berlengah jika peluang telah diberikan dan ditunjukkan didepan mata anda?

“Boleh ke Buat Bisnes Printing TANPA Modal, TANPA Pejabat, TANPA Pekerja & TANPA Mesin Sendiri?”

Jawapannya… Ya, BOLEH!

Didalam Video Panduan Buat Duit Dengan Bisnes Printing saya akan bongkarkan bagaimana anda boleh buat duit tanpa semua itu. Kisah benar, saya juga buat duit dengan bisnes printing walaupun ketika itu saya tiada modal langsung.

Buat duit melalui bisnes printing yang saya tunjukkan ini sama sekali…

 • TIDAK Perlukan Modal yang besar – Ini adalah benar, teknik buat duit dengan bisnes printing ini tidak perlukan anda mengeluarkan modal yang besar. Jika anda tidak mampu keluarkan modal yang tinggi. Bisnes printing adalah bisnes yang sesuai untuk anda. Jadi semua orang berpeluang untuk buat duit.
 • TIDAK Perlukan Pejabat/Kilang – Jika dahulu untuk membina perniagaan seperti ini, pejabat sangat diperlukan. Kini tidak perlu lagi, anda boleh mulakan bisnes printing dari rumah seperti saya. Sama sekali tidak perlukan pejabat dan kilang!
 • TIDAK Perlukan Pekerja – Anda tidak perlukan khidmat orang lain untuk membantu anda. Bisnes printing cara saya begitu mudah sehingga anda seorang sahaja sudah mampu menguruskannya. Ya, anda jimat dan tidak perlu membayar gaji pekerja!
 • TIDAK Perlukan Mesin – Buat apa bazir wang beli mesin beratus ribu ringgit jika anda tidak perlukannya. Saya akan bongkarkan kepada anda bagaimana memulakan bisnes printing tanpa perlu membeli mesin printing!

Jika anda masih kurang percaya, biar saya tunjukkan bukti nyata saya buat duit dengan bisnes printing. Untuk pengetahuan anda saya telah menubuhkan satu syarikat enterprise, khas untuk menjalankan bisnes printing.

bisnes printing 005

Untuk pengetahuan anda, cek yang diterima adalah atas nama Colorbox Solution. Colorbox Solution adalah nama kepada syarikat enterprise yang saya tubuhkan bagi mengendalikan bisnes printing. Jadi semua bayaran diterima atas nama Colorbox Solution.

Untuk pengetahuan anda juga. Colorbox Solution tidak mempunyai pejabat dan pekerja. Saya seorang sahaja yang menguruskannya dan ianya dilakukan dari rumah.

“Adakah ANDA Nampak Peluang Untuk ANDA Memulakan Bisnes Printing?”

Percayalah, sekarang adalah masa terbaik untuk anda memulakan bisnes printing. Ini adalah peluang besar untuk anda. Permintaan terhadap perkhidmatan printing semakin tinggi setiap hari. Jadi kenapa anda tidak turut serta?

Adakah anda rasa anda tidak sesuai untuk memulakan bisnes printing?

 • Pelajar – Jika anda mahu buat duit ekstra, ini adalah untuk anda. Anda boleh mulakan bisnes printing tanpa mengganggu pelajaran anda. Potensi anda di universiti atau kolej sangat besar. Pelanggan akan kejar anda nanti percayalah!
 • Suri rumah/Ibu – Saya pasti anda juga berminat untuk tambah pendapatan. Bisnes printing juga sesuai untuk anda, ianya boleh dilakukan dari rumah sahaja. Ianya sama sekali tidak akan menganggu tugas harian anda. Saya pasti para suami pasti memberikan sokongan andai anda mampu buat duit RM500 – RM3,000 sebulan dengan hanya bekerja dari rumah.
 • Pekerja swasta – Saya pasti ramai di kalangan anda mencari pendapatan sampingan. Tahukah potensi anda sangat besar? Saya pasti sesetengah rakan anda mempunyai business card. Itulah produk hot yang anda boleh tawarkan kepada rakan anda. Daripada mereka print dengan orang lain, baik order sahaja dengan anda. Jadi anda boleh buat untung sekelip mata. Pelanggan di depan mata, kenapa mesti lepaskan?
 • Bekerja sendiri – Mungkin bisnes printing boleh bantu anda untuk buat duit. Multiple income adalah tidak salah. Jika anda berkerja sendiri, lebih mudah untuk anda buat duit dengan bisnes printing. Anda boleh jana pendapatan lebih dari RM3,000 sebulan. Adakah anda tahu, sebelum ini ada yang buat RM15,000 sebulan walaupun secara part time. Anda punyai kelebihan, kenapa mesti tolak?
 • Usahawan – Saya pasti anda boleh buat duit dengan bisnes printing. Jati diri usahawan sudah ada dalam diri anda. Peluang untuk membina perniagaan printing pastinya akan menjadi lebih mudah kerana pengalaman berniaga yang anda ada.
 • Bakal usahawan – Masih tercari-cari peluang perniagaan? Apakata mulakan dengan bisnes printing kerana anda sama sekali tidak perlukan pejabat dan pekerja. Anda boleh mulakan secara kecil-kecilan atau terus sahaja kepada besar-besaran. Potensi dan keuntungan yang tinggi menunggu anda. Keuntungan berlipat ganda akan datang mengejar anda!
 • Pencari wang tambahan – Saya pasti anda dapat melihat peluang ini. TANPA modal yang besar, anda mampu perolehi keuntungan lumayan. Jika anda mahu lakukan secara part time pun, ianya bukan satu masalah. Kisah benar, ada yang jana RM3,000 hingga RM5,000 sebulan… itupun buat sambil-sambil sahaja!

Khas kepada sesiapa sahaja yang berminat memulakan bisnes printing, bahasa mudahnya buat duit dengan bisnes printing. Ini adalah untuk ANDA. Saya pasti anda tidak mahu keluarkan modal yang tinggi, anda juga tidak punyai banyak masa, anda tiada pejabat untuk berniaga. Malah anda mungkin tiada idea untuk berniaga atau buat duit.

Jawapannya… Dapatkan Panduan Buat Duit Dengan Bisnes Printing!

Ianya jawapan kepada masalah anda.

“Apakah Kelebihan Bisnes Printing?”

 • Ianya boleh dimulakan dengan modal yang kecil atau tanpa modal langsung. Ya, saya tunjukkan kepada anda bagaimana memulakan bisnes printing tanpa modal. Ianya mudah dan pastinya berkesan!
 • Anda boleh mulakan bisnes ini serta merta dalam tempoh 24 jam selepas mendapatkan produk ini. Saya tidak minta anda hasilkan ebook, berniaga di ebay ataupun buat affiliate. Dengan bisnes printing anda boleh mula serta merta tanpa perlu bertangguh. Hadir seminar dan terus mula untuk jana pendapatan lumayan.
 • Bisnes printing cara ini juga lebih mudah. Anda tidak perlu pening kepala memikirkan betapa leceh dan remehnya bisnes printing cara lama. Anda hanya perlu tahu perkara yang penting sahaja untuk buat duit. Selain daripada itu, anda boleh serahkan pada orang lain. Saya bakal kongsikan kepada anda cara mudah saya buat duit dengan bisnes printing. Cara yang semua orang boleh ikuti dan buat!

Sekarang izinkan saya memperkenalkan…

Pakej Video Buat Duit Dengan Bisnes Printing

Terdapat 9 modul di dalam pakej video ini, antaranya…

Modul 1: Asas Bisnes Printing

 • Membongkar apa itu bisnes printing dan bagaimana anda boleh buat duit RM1,000 hingga RM3,000 sebulan walau pun secara part time.
 • Ketahui step by step proses yang berlaku dalam bisnes printing.
 • 3 aspek atau perkara penting yang perlu anda tahu untuk memulakan bisnes printing.
 • Selain itu, anda juga akan didedahkan dengan teknik atau jenis printing yang ada.
 • EKSKLUSIF: Kelebihan memulakan bisnes printing dari rumah. TANPA Modal Besar, TANPA Pejabat atau Kilang, TANPA Pekerja & TANPA Mesin.

Modul 2: Tools Penting Memulakan Bisnes Printing

 • Ketahui dengan lebih lanjut apakah yang diperlukan untuk memulakan bisnes printing.
 • Dokumen penting yang anda perlukan juga turut disediakan untuk anda contohnya seperti borang Sebut Harga, Invois, Resit, Borang Tempahan & Penghantaran.

Modul 3: Rahsia Produk HOT

 • TERBONGKAR: Produk hot yang laris sepanjang masa bagi memudahkan anda buat duit dan untung besar dalam bisnes printing
 • EKSKLUSIF: Produk hot bermusim. Ketahui apakah produk hot bermusim. Peluang anda buat keuntungan yang lumayan dengan menjual satu produk sahaja.
 • Pelajari jenis-jenis material yang digunakan dalam bisnes printing. Jika anda mahir, lebih cepat dan lebih mudah untuk anda berjaya buat duit.
 • Selain itu, anda juga akan mengetahui tentang proses yang berlaku dan masa yang diambil dalam bisnes printing.

Modul 4: Lubuk Rahsia Supplier

 • Anda akan mengetahui kriteria-kriteria yang diperlukan untuk memilih pembekal. Mampu mengelakkan diri anda daripada ditipu.
 • Akhirnya TERBONGKAR: Supplier yang saya gunakan sejak tahun 2008. Ini adalah supplier online. Anda boleh berurusniaga secara online dengan mereka. Dengan cara begini, anda boleh menjalankan bisnes printing dari rumah.
 • Bagaimana mendapatkan __________ lain bagi membantu anda menguruskan bisnes printing supaya lebih mudah dan efisyen.
 • Lebih banyak supplier dibongkarkan! Ada supplier tshirt, supplier online, supplier offline, premium gift dan banyak lagi.

Modul 5: Kuasa Pelanggan

 • Tahukah anda di dalam bisnes printing, anda boleh untung besar dan berpanjangan. Caranya ialah mendapatkan pelanggan setia.
 • Bagaimana mengenal pasti sasaran pasaran (target market) supaya anda boleh buat untung besar. Bukan untung RM16 sahaja. Tetapi RM1,600 untuk satu produk.
 • Teknik & Strategi berurusniaga dibongkarkan khas untuk anda. Close deal pertama akan menentukan close deal anda yang seterusnya. Jadi saya kana tunjukkan step by step untuk Close Deal pertama anda!
 • EKSKLUSIF: Kenal pasti pelanggan yang patut anda hindari. Jangan buang masa dengan pelanggan yang cerewet, mereka ini hanya bazirkan tenaga anda.

Modul 6: Teknik Promosi ONLINE

 • Membongkar teknik promosi online TANPA laman web. Buat apa buang masa membina web jika anda tidak perlukannya langsung untuk membuat jualan!
 • Turut dibongkarkan tempat-tempat atau laman web yang boleh anda iklankan perkhidmatan printing anda.
 • Bagaimana menggunakan forum untuk membuat jualan berterusan dan tanpa henti.
 • Bagaimana menggunakan social media web seperti Facebook untuk buat duit dalam bisnes printing. Cara yang tepat akan didedahkan.
 • FAKTA: ramai gagal promosi di Facebook kerana TERSALAH CARA.

Modul 7: Teknik Promosi OFFLINE

 • Tidak ketinggalan, teknik promosi secara OFFLINE juga turut didedahkan. Bagaimana mengumpan orang lain untuk membuat tempahan dengan hanya menggunakan business card.
 • Bagaimana memastikan anda menerima tempahan selepas menggunakan flyers sebagai medium pemasaran bisnes printing anda. Ini adalah cara sebenar yang saya lakukan dulu dan ianya masih lagi berkesan!
 • Tips untuk anda mulakan viral marketing ‘mouth to mouth’ di kalangan orang ramai. Teknik ampuh untuk pasarkan perkhidmatan printing anda.
 • Strategi __________ yang saya gunakan mampu membuatkan bakal pelanggan anda tidak senang duduk dengan tawaran anda.
 • Teknik rahsia yang saya gunakan (tidak ramai orang tahu) yang mampu berikan saya pelanggan tetap setiap bulan. Ianya adalah teknik __________ bergabung dengan teknik __________.

Modul 8: Strategi Mengaut Keuntungan Lumayan

 • Membongkar 8 strategi yang anda boleh gunakan untuk mengaut lebih banyak atau lebih besar keuntungan dalam bisnes printing. Strategi yang memang telah terbukti berkesan.
 • Bagaimana meletakkan harga supaya anda tidak akan rugi. Paling penting anda akan sentiasa untung. Minimum keuntungan 25%. Maksimum sehingga 700%.
 • Pendedahan step by step bagaimana mengira harga kos dan harga jualan untuk memastikan anda untung besar!

Modul 9: Step by Step Memulakan Bisnes Printing

 • Anda akan ditunjukkan satu persatu langkah demi langkah bagi membantu anda memulakan bisnes printing baik secara part time atau pun full time.
 • EKSKLUSIF: bagaimana saya memulakan bisnes printing dengan ZERO MODAL.
 • Ianya cukup ringkas dan mudah difahami. Anda hanya perlu ikut setiap langkah yang saya nyatakan dan insyaAllah bisnes printing pasti memberikan anda keuntungan yang di luar jangkaan.

Terdapat 9 Modul yang bakal diberikan pada anda. Pastinya Pakej Video Buat Duit Dengan Bisnes Printing ini akan dapat membantu anda memulakan langkah pertama dalam bisnes printing.

Kepada anda yang sudah memulakan bisnes printing tetapi jarang menerima tempahan atau pun hanya menerima keuntungan yang sedikit, anda juga boleh dapatkan pakej ini.

Anda boleh lihat sendiri strategi pemasaran ONLINE + OFFLINE yang saya gunakan untuk memastikan anda memperolehi keuntungan lumayan setiap bulan.

“Apakah Kelebihan Pakej Ini?”

 • Ianya dalam bentuk digital. Setelah anda membuat bayaran, anda akan menerima link download.
 • Teknik bisnes printing yang saya bongkarkan ini boleh dimulakan serta-merta dalam tempoh 24 jam. Tiada perkara remeh seperti menulis ebook, membuat kajian produk hot ataupun membuka akaun ebay. Ianya ringkas dan straight to the point!
 • Seperti yang selalu saya nyatakan, bisnes printing cara ini lebih mudah, anda sama sekali tidak perlukan modal yang besar, tidak perlu pejabat atau kilang apatah lagi mesin. Malah anda juga tidak perlukan pekerja. Anda boleh mula serta merta seorang diri!
 • Teknik, tips & strategi yang saya gunakan adalah berkesan. Ianya berdasarkan pengetahuan serta pengalaman saya sendiri dalam menjalankan bisnes printing selama lebih 4 tahun.
 • Bukannya ilmu yang dicedok daripada internet ataupun buku. Jadi ianya bukan sekadar teori rekaan semata-mata!
 • Informasi yang ditunjukkan juga ringkas dan padat. Mudah untuk anda faham. Anda baca dan ikut sahaja step by step!
 • Ianya jalan SHORTCUT untuk anda memulakan bisnes printing.

“Apakah Yang Bakal Anda Perolehi Selepas Memulakan Bisnes Printing?”

 • Pada permulaan mungkin anda mampu menjana pendapatan sebanyak RM100 – RM500 sebulan. Apabila anda sudah mahir, tidak mustahil untuk anda perolehi RM1,000 – RM3,000 sebulan.
 • Jika anda aktif dan memberi fokus kepada bisnes printing, anda boleh buat keuntungan lumayan. Pendapatan anda melalui bisnes printing boleh menjangkau RM5,000 hingga RM10,000 sebulan.
 • Jika anda begitu agresif dan ingin membina empayar perniagaan printing secara full-time, tidak mustahil untuk anda perolehi RM15,000 hingga RM30,000 sebulan.
 • Jika anda mampu mendapatkan pelanggan setia + pelanggan emas, RM30,000 setiap bulan bukanlah suatu perkara yang mustahil. Diluar sana ramai yang mempunyai pendapatan sedemikian rupa. Malah ada yang lebih tinggi lagi!

Adakah anda berminat untuk mendapatkan pendapatan sedemikian rupa?

Banyak masalah anda boleh diselesaikan jika berpendapatan RM3,000 hingga RM10,000 sebulan.

tempah sekarang dan bonus di bawah akan jadi milik anda!

Saya tidak mahu membebankan anda. Saya sama sekali tidak akan meletakkan harga yang tinggi untuk anda. Saya hanya berikan pada harga terbaik. Sebelum itu, mari kita lihat dulu bonus tambahan yang saya sediakan untuk anda.

Video Rahsia Kejayaan Dalam Bisnes Printing

 • Membongkar teknik, tips & strategi rahsia yang saya gunakan untuk menjana puluhan ribu ringgit setahun melalui bisnes printing. Ianya telah terbukti menghasilkan pendapatan 5 angka dalam masa 3 bulan!
 • 3 rahsia yang patut anda tahu bagaimana meningkatkan keuntungan secara drastik.
 • Rahsia bagaimana dengan __________ mampu membuatkan pelanggan anda setia dengan perkhidmatan printing anda. Mereka tidak akan lari mencari supplier lain.

Video Teknik Rahsia Hapuskan Pesaing (Teknik HALAL)

 • Membongkar strategi yang saya gunakan untuk menghapuskan pesaing dan paling penting ianya mampu menukar pelanggan biasa kepada pelanggan setia.
 • Teknik __________ membuatkan pelanggan anda tidak sabar untuk membuat tempahan. Tidak ramai tahu teknik begini!
 • Teknik __________ untuk menghilangkan rasa bimbang pelanggan terhadap anda. Mereka tidak akan ragu-ragu untuk membuat tempahan.

Bonus Misteri!

 • Senjata rahsia yang saya gunakan untuk mengumpan pelanggan mendapatkan khidmat percetakan daripada saya. Senjata ini sudah terbukti keberkesanannya. Saya telah menjana keuntungan lumayan dengan menggunakan strategi sulit ini.
 • Ianya adalah __________ yang saya simpan sejak tahun 2008 lagi. Nilainya menjangkau ribuan ringgit.

“Berapakah Pelaburan Saya Untuk Memulakan Bisnes Printing?”

Jika berdasarkan perkiraan, anda mampu memperolehi keuntungan lumayan setiap bulan. Boleh jadi RM500 sebulan. Mungkin RM1,000 sebulan atau mungkin juga RM5,000 sebulan. Seminar buat duit dengan bisnes printing ini pastinya sesuatu yang sangat berbaloi.

Harga yang perlu anda bayar sebenarnya melebihi RM1,000.

Tetapi jangan bimbang. Seperti yang saya nyatakan tadi, saya akan berikan harga terbaik untuk anda. Harga istimewa khas untuk anda.

BUKAN RM1,000

RM500

RM250

Harga yang saya tawarkan pada anda hanyalah…

RM50 SAHAJA! (PROMOSI TAMAT)

RM70 SAHAJA! (PROMOSI TAMAT)

RM90 sahaja!

RM110 SAHAJA! (AKAN DATANG)

Ya, harga ini hanya untuk 100 90 orang yang terawal mendapatkan pakej ini. Saya tidak berjanji bahawa anda akan dapat harga yang sama sebaik sahaja anda menutup laman web ini.

Adalah lebih baik anda terus sahaja membuat tempahan kerana video yang lengkap seperti ini biasanya dijual pada kadar harga RM500 – RM800 kerana terdapat pelbagai modul. Ianya panduan lengkap memulakan bisnes printing.

Jika mahu dibandingkan dengan apa yang bakal anda perolehi, RM90 itu terlalu murah! Anda bakal memperolehi 9 Video Buat Duit Dengan Bisnes Printing bernilai RM1,000 kemudian ditambah dengan pelbagai bonus.

Ianya telah menjangkau RM1,000. Kini saya hanya tawarkan pada harga RM90 sahaja untuk perolehi semua yang saya nyatakan tadi. Kos yang anda keluarkan adalah sekali sahaja seumur hidup. Mungkin pelaburan RM90 ini merupakan titik tolak permulaan hidup anda yang lebih baik.

Jadi saya merasa begitu hairan kenapa anda masih risau dan belum lagi mendapatkan pakej video ini. Anda yang bakal rugi dikemudian hari!

“BUKTI KEJAYAAN Pembeli Pakej Video Buat Duit Dengan Bisnes Printing”

"Saya Mahu Buat Tempahan Sekarang!”

Jika berminat, sila buat pembayaran sebanyak RM90 kepada :

Maybank 562272052116
Ikhwan Fahmi

Hantar slip pembayaran ke :
synchronizesolopreneur[at]gmail.com

“Adakah Anda Masih Teragak-agak Untuk Mendapatkan Pakej Ini?”

Adakah anda mahu menjana pendapatan tambahan RM1,000 – RM3,000 sebulan? Jika ya, anda sememangnya perlukan video panduan ini. Mulakan langkah pertama anda. Memulakan bisnes printing adalah alternative baru untuk anda buat duit.

Adakah anda mahu redah sahaja dalam membina bisnes printing? Saya sudah sediakan panduan. Anda hanya perlu ikut sahaja step by step yang saya tunjukkan. Tidak perlu ‘trial & error’. Anda hanya menuju kearah kerugian dan membuang masa begitu sahaja. Dapatkan pakej ini dan boleh mulakan serta merta!

Takut dan bimbang tidak berjaya? Di dalam video panduan buat duit dengan bisnes printing ini saya tunjukkan anda cara untuk bermula dengan TANPA modal. Jadi anda tidak perlu bimbang langsung kerana tiada apa yang akan merugikan anda.

P.S: Pakej Video Buat Duit dengan Bisnes Printing ini adalah satu-satunya pembongkaran eksklusif bagaimana anda boleh menjana pendapatan lumayan RM1,000 hingga RM3,000 setiap bulan melalui bisnes printing cara online.

P.P.S: Di dalam pakej ini terdapat lebih 9 Modul Utama berserta dengan 6 Bonus Istimewa, semuanya bernilai RM1,000 tetapi saya hanya tawarkan pada harga jauh lebih murah.

P.P.P.S: Pakej ini hanyalah untuk 100 orang sahaja. Selepas itu saya akan menaikkan lagi harga produk ini. Pembongkaran rahsia ini hanyalah untuk 100 orang yang benar-benar berminat memulakan bisnes printing.