Bisnes

Cara Pantas Buat Duit Dengan USD

Cara pantas buat duit dengan USD

Ramai yang nak belajar buat duit dengan USD tapi tak berpeluang untuk belajar dalam Bahasa Melayu. Baru-baru ini ada seorang usahawan internet tempatan sudah hasilkan video panduan untuk belajar cara pantas buat duit dengan USD.

Bukan sekadar lubuk duit USD, tetapi beliau akan bocorkan rahsia bagaimana anda yang tidak berapa pandai Bahasa Inggeris pun boleh buat duit dalam USD.

 

cara-pantas-buat-duit-dengan-USD
Memang seronok kalau dapat duit komisyen USD dari internet.

 

3 cara mudah jana wang dengan USD

Ada cara yang mudah untuk mula menjana wang dengan dolar USD.

1. Jadi ejen affiliate. Ini cara yang paling cepat, pantas dan mudah. Anda pergi sahaja ke mana-mana laman affiliate yang menawarkan komisyen dalam USD dan terus mendaftar. Dapatkan link affiliate produk dan mulakan promosi anda.

Setiap pembelian yang dilakukan menerusi link anda akan dimasukkan ke dalam akaun bank anda. Tawaran yang menarik ini pasti akan memudahkan anda untuk mula menjana wang dalam USD. Anda boleh terus bermula kerana tiada bayaran dikenakan. Hanya perlu daftar dan buat promosi.

2. Jadi pemilik produk. Anda hasilkan produk digital seperti ebook atau video yang boleh dijual di internet. Dengan menjadi pemilik produk, anda akan mendapat lebih banyak pendapatan setiap kali pelanggan membeli produk anda. Cara ini lebih menguntungkan anda jika dibandingkan sebagai affiliate.

3. Buat duit dengan video. Ini cara yang paling mudah. Mulakan dengan mendaftar di Google Adsense, kemudian bina iklan di Youtube. Tanpa bahasa Inggeris yang sempurna pun anda boleh jana wang dengan mudah.

 

2 tips jana wang dengan USD

1. Cari niche mudah jual. Bisnes internet anda bermula dengan mencari niche yang ada permintaan. Lebih bagus lagi jika ianya mempunyai permintaan yang amat tinggi. Usah jual produk secara mengkhinzir buta kerana ia hanya akan merugikan masa anda.

Anda perlu kaji apa niche yang mudah hendak dijual dan boleh memberikan hasil yang lumayan. Salah pilih niche akan memudaratkan anda. Masa sudah terbuang, kos iklan yang anda laburkan tidak mendatangkan hasil seperti yang diharapkan.

2. Tips promosi produk. Jana wang dengan USD perlukan promosi. Tanpanya anda akan gagal. Anda akan ditunjukkan teknik promosi yang sudah terbukti dan berjaya dilakukan oleh 2 orang usahawan internet yang berpengalaman.

 

Bagaimana anda nak bermula?

Cara mudah jana wang dengan USD ini akan ditunjukkan oleh seorang usahawan internet yang sudah banyak menjana pendapatan dalam USD. Panduan tersebut akan diberikan dalam bentuk video untuk memudahkan anda belajar dari awal hingga akhir. Terus dapatkan pakej video buat duit dengan USD untuk bermula.

32 thoughts on “Cara Pantas Buat Duit Dengan USD”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.