Daftarkan Uber Driver Dapat Komisyen

Jul 03

Daftarkan Uber Driver dapat komisyen

Bagi mereka yang sudah memandu dengan Uber, mereka akan diberikan peluang untuk menambah pendapatan dengan cara merekrut pemandu Uber yang baru. Bila mereka daftarkan Uber Driver dapat komisyen dari RM120, RM200 dan RM300. Jumlah komisyen ini sentiasa berubah-ubah dari masa ke semasa.

 

daftarkan uber driver dapat komisyen

 

Untuk melayakkan anda mendapat komisyen ini, anda haruslah berdaftar dan menjadi seorang pemandu Uber. Selepas menyelesaikan 30 hingga 50 perjalanan, barulah anda mengajak orang lain untuk memandu bersama Uber. Bila anda sendiri memandu dengan Uber, anda boleh kongsikan pengetahuan dan pengalaman tersebut dengan mudah.

 

daftarkan uber driver dapat komisyen

 

Bantu pemandu baru untuk bermula

Pemandu yang berdaftar dengan anda pastinya tiada pengalaman dan pengetahuan untuk mula memandu. Mereka perlukan bimbingan dan rujukan dari pemandu Uber yang terdahulu. Jadi anda boleh jadi pemandu Uber dahulu untuk merasai pengalaman berurusan, mengambil dan menghantar penumpang ke destinasi yang diminta.

 

daftarkan uber driver dapat komisyen

 

Berikut adalah senarai komisyen yang ditawarkan oleh Uber jika anda daftarkan pemandu Uber yang baru. Komisyen akan dimasukkan ke dalam akaun bank anda bila mereka selesai memandu 20 perjalanan yang pertama.

  • Komisyen RM700
  • Komisyen RM600
  • Komisyen RM500
  • Komisyen RM400
  • Komisyen RM300

 

daftarkan uber driver dapat komisyen

 

Di mana nak lihat komisyen?

Untuk melihat jumlah komisyen yang ditawarkan, anda boleh semak dalam aplikasi Uber Driver di bahagian “Promotion”.

Jika anda mahu menjana komisyen seperti di atas, anda haruslah menjadi pemandu Uber atau Uber Driver. Kemudian pandulah sehingga 30 hingga 50 perjalanan untuk mencari pengalaman. Dengan pengalaman yang anda lalui sendiri, pasti lebih mudah untuk mengajak orang lain memandu bersama Uber.

 

daftarkan uber driver dapat komisyen

 

Berapakah pendapatan seorang pemandu Uber?

Bila anda memandu dengan Uber, tiada pendapatan yang tetap. Sekurang-kurangnya anda boleh dapat RM700 seminggu atau RM1,500 seminggu jika memandu secara sambilan. Sekiranya anda memandu sepenuh masa, tak mustahil boleh mencecah RM8,000 hingga RM10,000. Itu semua bergantung kepada jarak pemanduan, insentif dan waktu memandu.

 

Daftar sekarang dan rekrut pemandu Uber di bawah anda. Klik sini untuk mendaftar :
[+] https://get.uber.com/drive/?invite_code=m6wmnf62ue

24 comments

  1. Boleh tahan juga komisen..
    mrhananfi recently posted…Amalan Pembuka Pintu Rezeki Oleh Orang KayaMy Profile

  2. dalam seminggu ni lepas raya tiba tiba ada 3 orang register uber under saya, pelik gak dah 2 bulan lebih xda orang daftar tetiba terus laju
    rujukan recently posted…Update Terkini Komisen Involve Asia Jun 2017My Profile

  3. tak bawak kereta pun dpt duit
    nikkhazami recently posted…Ulasan Filem Okja di NetflixMy Profile

  4. Kene jadi driver dulula baru bole dapat komisen kalau ada orang register bawah nama dia.
    Ksjb recently posted…Produk diet lepas raya?My Profile

    • ikhwanfahmi /

      Ya, bila ada pengalaman baru mudah nak rekrut orang lain.

  5. Setakat ini sedang menunggu beberapa driver uber melengkapkan perjalanan mereka..
    anuar recently posted…Sekitar Majlis Bacaan Yasin dan Doa Selamat Pak Ya Homestay Seri IskandarMy Profile

  6. rekruiting memang sewajarnya diberikan komisyen
    raihanah recently posted…Sunburn: Kulit Putih Berseri Dalam 2 MingguMy Profile

  7. kene drive dulu la ye..heee berbaloi la komisyen tu
    aziana recently posted…Testimoni Batuk BerkahakMy Profile

  8. Baru ni ada keluar kajian yang dilakukan lebih separuh pemandu uber kata tak semewah dulu.

    Mungkin dah ramai yang buat Uber tapi rezeki dari Allah SWT. Yang penting usaha..

    • ikhwanfahmi /

      Memandu waktu biasa memang biasa la pendapatannya, tapi bila waktu puncak, pendapatan pun meningkat.

  9. Struktur komisen dia lain2 ye
    sabree hussin recently posted…Carta Top 10 Affiliate Klikjer – May 2017My Profile

  10. Bagus betul sekarang ni senang nak cari duit online
    Mazni Azmi recently posted…15 Makanan Superfood Untuk Diet Ibu Mengandung. Aktif & Gembira!My Profile

  11. Wow! Komisyen yang agak lumayan! Sistem dropship yang terbaik nih!
    Haidar recently posted…Pinjaman Peribadi Koperasi Coshare – Kuwait Finance House ‘Pra Kelulusan Tanpa Pengesahan Majikan’ Hanya 48 Jam SahajaMy Profile

  12. ikhwanfahmi /

    Insyaallah satu hari nanti ada di Kemaman.

  13. Macam sistem MLM pun ada kan
    .
    Hehe
    Mazni Azmi recently posted…ESP Shaklee & 11 Kebaikan Untuk Ibu MengandungMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge