Bisnes

Kereta Sewa Murah Kota Bharu AG Car Rental

Kereta sewa murah Kota Bharu AG Car Rental

Kota Bharu merupakan ibu negeri Kelantan yang dibuka semasa pemerintahan Sultan Muhammad II pada tahun 1884. Kota Bharu mempunyai tarikannya yang tersendiri seperti Masjid Sultan Ismail Petra, Pasar Besar Kota Bharu, Gelanggang Seni dan perusahaan batik. Di sinilah tempat servis kereta sewa murah Kota Bharu AG Car Rental beroperasi.

Sebelum anda bersiar-siar di Kota Bharu, pasti anda tercari cari kereta sewa Kota Bharu yang berpatutan. Tidak kurang juga yang mencari kereta sewa murah di Kota Bharu, kereta sewa airport Pengkalan Chepa. Anda pasti nak mencari kereta sewa yang benar-benar memenuhi keperluan anda seperti yang ditawarkan oleh servis kereta sewa murah Kota Bharu dari AG Car Rental.

 

kereta sewa murah kota bharu ag car rental

 

Kereta sewa MPV di Kota Bharu

Bagi mereka yang sudah berkeluarga, kereta sewa MPV di Kota Bharu amat bersesuaian dan ada juga yang mencari kereta sewa Alphard di Kota Bharu untuk perjalanan yang lebih selesa. Maklumlah, bila bergerak dalam keluarga yang besar, keselesaan menjadi faktor yang harus dipertimbangkan lebih-lebih lagi bila bercuti dengan ibu bapa yang sudah tua.

 

Sewa kereta bersama pemandu Kota Bharu

Chauffer di Kota Bharu lebih bermakna jika anda boleh sewa kereta bersama pemandu Kota Bharu sendiri. Maklumlah, orang tempatan lebih arif dengan selok-belok laluan jalan raya di sana. Di AG Car Rental ada menyediakan kereta sewa serendah RM110 sehari. Dengan masa tersebut anda boleh menyelesaikan banyak perkara seperti membawa keluarga bersiar-siar di Pantai Bachok dan tempat-tempat lain.

 

Sewa Hyundai Starex untuk keluarga

Untuk makluman, sewaan motorsikal tidak disediakan. Bagi mereka yang tinggal di Pasir Putih dan berminat untuk menyewa kereta, anda boleh datang mengambil kereta di Chempaka atau Kubang Kerian. Jika anda mahu kereta sewa seperti Starex atau van Hiace di Kelantan, AG Car Rental sedia membantu anda. Bawalah keluarga anda meronda-ronda dengan kereta sewa AG Car Rental. Jika anda penat atau tidak arif dengan jalan di Kota Bharu, anda boleh sewa kereta dengan pemandunya sekali.

 

kereta sewa murah kota bharu ag car rental

 

kereta sewa murah kota bharu ag car rental

 

kereta sewa murah kota bharu ag car rental

 

kereta sewa murah kota bharu ag car rental

 

kereta sewa murah kota bharu ag car rental

 

kereta sewa murah kota bharu ag car rental

 

Hubungi kami sekarang!

Sertakan nama, nombor telefon dan lokasi semasa anda membuat tempahan kereta sewa di Kota Bharu. Anda juga boleh menempah kereta sewa secara online di www.agtran.com. Jika terdapat sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi kami menerusi emel di hello@agtran.com atau terus hubungi talian rasmi kami di 018-9890800.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.