Komisyen Pertama Buat Duit Dengan Menulis

Nov 03

Komisyen pertama buat duit dengan menulis

Nak menulis bukan perkara yang susah. Tulis saja apa-apa cerita asalkan ianya berinformasi. Dengan menulis artikel pun boleh menjana pendapatan. Tak perlu nak capai komisyen sampai ribu-ribu ringgit tapi mulakanlah dengan komisyen puluh-puluh ringgit. Dari sini anda boleh rancang bagaimana untuk tingkatkan komisyen anda.

Satu artikel yang biasa boleh dapat upah RM30. Artikel yang baik ditambah dengan kata kunci yang biasa dicari dari Google boleh mencecah RM40. Semua maklumat ini anda boleh dari Vidmiil.com yang diusahakan oleh barisan usahawan internet tempatan. Artikel yang disasarkan adalah dalam Bahasa Melayu dan berkaitan dengan bidang keusahawanan internet.

 

komisyen-pertama-buat-duit-dengan-artikel

Bukti pembayaran komisyen yang diterima.

 

Buat duit dengan produk informasi

Menulis artikel merupakan salah satu cara untuk buat duit dengan produk informasi. Bagi memudahkan anda menulis artikel, anda perlu buat kajian apakah produk atau maklumat yang menjadi permintaan semasa. Pendek kata, perkara yang menjadi topik panas dan kerap dibincangkan oleh ramai pengguna internet.

Anda bukan sekadar menjadi penulis sambilan, tetapi berpeluang untuk menerbitkan produk bersama dengan Vidmill di masa yang akan datang. Vidmill mempunyai rancangan jangka masa panjang termasuklah menjadi vendor untuk membangunkan produk-produk affiliate di internet.

Di antara produk digital yang bakal diterbitkan ialah Program Coaching Forex selama 12 bulan. Dalam program ini, anda akan menerima bimbingan 2 kali seminggu untuk belajar jual beli Forex. Anda boleh lihat maklumat lanjut dengan klik pada banner di bawah.

 

250 x 250

 

Link daftar buat duit dengan artikel

Anda boleh terus merujuk kepada link Vidmiill di http://vidmiil.com/ untuk melihat maklumat lanjut bagaimana untuk buat duit dengan menulis artikel. Semoga anda mendapat manfaat setiap kali menulis artikel.

 

produk-informasi-250X250

10 comments

  1. oho..gitu pun boleh dapat duit juga, memang terbaik
    reezluv recently posted…Contest Review Lynk.my 2015My Profile

  2. Kena kreatif dan rajin untuk terus menulis. Saya masih lagi baru merangkak untuk mencapainya.
    Sani recently posted…10 Sebab Anda Kena Dapatkan Kedai Online Amazon Dengan Nichify!My Profile

  3. Kreativiti dalam penulisan memang boleh mendatangkan keuntungan kan…
    Noriza Rahman recently posted…Kebaikan dan Manfaat Minum Air Lemon Setiap Pagi Untuk KesihatanMy Profile

  4. Eh bila nak sambung ni artikel ni ha ha macam tu pun boleh ye
    sabree hussin recently posted…Peluang buat duit dengan Program Dropship kelengkapan dan pakaian wanitaMy Profile

  5. Cool!, 1st time dengar ni 🙂
    Adzrif Sidek recently posted…Nota Jutawan, Nota Perniagaan OnlineMy Profile

  6. tahniah.

    bukan senang tu nak dapat. hoho
    titan recently posted…Jobdirumah Payment – Kali ke 383 hingga 401My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge