Komisyen RM1000 Bila Ajak Rakan Jadi Uber Driver

Dec 21

Komisyen RM1000 bila ajak rakan jadi Uber Driver

Uber ada memberi info terkini tentang komisyen bila anda ajak rakan untuk memandu dengan Uber. Komisyen RM1,000 bila ajak rakan jadi Uber Driver akan diberi kepada anda jika mereka berjaya menyelesaikan sejumlah perjalanan yang ditetapkan oleh Uber.

 

komisyen-RM1000-bila-ajak-kawan-pandu-uber

 

Cara untuk mendapatkan komisyen RM1,000

1. Sila klik link ini untuk mendaftar sebagai Uber Driver :
[+] http://bit.ly/DaftarPemanduUber

*Abaikan jika sudah daftar, hanya perlu log masuk sahaja.

2. Buka apps Uber Driver anda untuk lihat tawaran komisyen terkini. Jumlah perjalanan mungkin berbeza.

3. Tekan butang INVITE untuk mula ajak rakan memandu dengan Uber.

4. Anda akan dapat komisyen sebaik sahaja rakan anda menyelesaikan perjalanan yang ditetapkan.

 

Senarai insentif Uber Driver dari RM920 – RM2,428

Senarai insentif yang disediakan untuk Uber Driver ini diwujudkan untuk menggalakkan Uber Driver menjana pendapatan dengan lebih banyak lagi.

Kota Kinabalu (sehingga RM2,297)
Hourly Guarantee – refer to t.uber.com/kkguarantees

Kuching (sehingga RM2,169)

Sandakan (sehingga RM920)
Hourly Guarantee – refer to t.uber.com/sdkguarantees

Miri (sehingga RM1,486)
Hourly Guarantee – refer to t.uber.com/mirihg

Langkawi (sehingga RM2,428)
Hourly Guarantee – refer to t.uber.com/lgkjaminan

Melaka
Hourly Guarantee – refer to t.uber.com/mlkhg

Johor Baharu
Boost incentive & Quest – refer to uber driver app

Kuala Lumpur
Boost incentive & Quest – refer to uber driver app

Penang
Boost incentive – refer to uber driver app

Ipoh
Boost incentive – refer to uber driver app

Alor Setar: Tiada

Kuantan: Tiada

9 comments

  1. terbaik dari uber pun ada komisi bila mengajak teman , semoga mendapat hasil yang baik en Ikhwan
    jalan jalan recently posted…Nagotang (Nasi Goreng Kentang) melenyapkan asam urat, dan untuk penderita jantung, kanker dan liverMy Profile

  2. jadi pemandu Uber sangat lumayan juga..

    ajak orang jadi pemandu uber pun dapat duit..

    terbaik la
    mrhanafi dot com recently posted…Apakah Nilai RM100 Buat AndaMy Profile

  3. Wah lumayan sangat ni pendapatan bila ajak rakan jadi uber driver
    NORIZA ABDUL RAHMAN recently posted…Pilihan Bersalin di Hospital Kerajaan Atau Swasta? Adakah sekadar Ikutan atau Keperluan?My Profile

  4. waa lumayan jugak hasilnya
    Raihanah recently posted…Manfaat Polifenol Untuk Kesihatan JantungMy Profile

  5. Kiranya jadi affiliate untuk uber lah ni
    Ibu Zaid recently posted…Tempat Jalan di Melaka – 8 Lokasi Menarik Untuk Bercuti!My Profile

  6. Kalau dapat RM1000 nak bayar semua belanja sekolah anak buka

    Insyaallah cukup
    Mazni Azmi recently posted…Rahsia kulit cantik putih gebu wanita korea! Flawless macam baby. No 6 Paling KelakarMy Profile

  7. Saya pun rasa berminat juga untuk jadi pemandu Uber , cuma kereta je la dah lama sangat , In Shaa Allah kalau rezeki lebih bolehlah cuba
    Wan Zawawi recently posted…Tips Untuk Menjadi Seorang Super AffiliateMy Profile

  8. Ada yang berhenti kerja dan full time uber bila dah dapat RM10K sebulan menguber. Kalau dah rezeki tu tak kiralah part time atau full time uber, Insha Allah mewah.
    Ksjb recently posted…Larangan beg plastik di Johor 2018My Profile

    • Ikhwan Fahmi /

      Ikut pada kerajinan Uber Driver, boleh dapat RM7,000 – RM10,000 sebulan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge