Bisnes

Like Method Ada Di Mana Sahaja

Like Method ada di mana sahaja

Jika anda pernah dengan fenomena Like Method, ia bukanlah perkara yang asing lagi. Iklan Like Method ada di mana sahaja, baik di Facebook, Youtube atau Google. Apakah sebenarnya Like Method ini? mohon luangkan masa anda untuk membaca artikel ini. Mungkin ia boleh mengubah nasib anda. Jika anda sibuk, tolong berhenti membaca artikel ini. Mungkin anda sudah selesa dengan hidup sekarang, jadi lambat lagi untuk berubah.

Sebab anda perlu cari produk atau servis untuk dipromosikan atau dijual. Bina sebuah laman untuk dipromosikan menerusi trafik berbayar. Anda akan menerima bayaran dari pelanggan. Ini adalah bisnes yang sebenar. Anda berikan nilai kepada masyarakat dengan pertukaran produk atau servis. Jika anda masih ingin meneruskan pembacaan, anda memang hebat.

 

like-method-ada-di-mana-sahaja
Komuniti Like Method disertai oleh 1,000 orang dalam masa kurang 2 minggu.

 

Orang hebat seperti anda bijak mengambil peluang. Baiklah, saya nak cerita kisah seorang rakyat Malaysia yang pernah bekerja dalam syarikat pemasaran internet selama 3 tahun. Ya, bukan syarikat di Malaysia. Ia adalah syarikat yang menjadi rujukan guru-guru internet di dunia. Beliau pernah menguruskan akaun pelanggan yang bernilai RM40 juta.

 

Jual produk kosmetik sampai 7 angka

Beliau bukanlah calang-calang orang kerana pernah menjual produk kosmetik sehingga mencapai 7 angka dalam tempoh tidak sampai setahun. Tiada agen, tiada stokis atau pun rakan-rakan yang membantu. Beliau sendiri bukanlah dari keluarga yang berniaga dan tidak mempunyai kelulusan dalam bidang kecantikan.

 

Apa rahsia untuk buat jualan 7 angka?

Beliau memahami iklan berbayar yang hakiki. Rahsia ini didedahkan menerusi program Like Method. Lebih dari 1,000 menyertai program ini pada 14 hari yang pertama. Lebih mengejutkan lagi 95% tokoh-tokoh usahawan internet berada dalam kumpulan ini. Persoalannya bagaimana beliau yang tidak terkenal ini berjaya mempengaruhi orang lain untuk berada dalam komuniti Like Method?

Beliau memiliki kekuatan trafik berbayar khas dalam Google Adwords dan Facebook Ads. Seluruh ilmu, strategi Facebook Ads beliau diselongkar untuk mengajar orang lain membuat jualan dengan kaedah yang betul. Anda boleh lihat bagaimana beliau rancang untuk mendapatkan jualan RM1 juta dalam masa 7 hari.

4 thoughts on “Like Method Ada Di Mana Sahaja”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.