Peluang Buat Duit Dengan Tim Infokerjaya

Mar 27

Peluang buat duit dengan Tim Infokerjaya

Jika anda pernah membaca artikel 6 hari 6 angka dan 6 September sebelum ini, ada peluang besar untuk menjana pendapatan dengan Tim Infokerjaya. Ramai agen affiliate yang menjana komisyen 4 hingga 5 angka untuk setiap kali cabaran affiliate diadakan. Lebih RM250,000 komisyen telah dibayar kepada agen-agen affiliate sepanjang tahun 2014. Kejayaan ini telah menarik minat ramai lagi individu untuk menjadi agen affiliate Tim Infokerjaya.

 

Dapat komisyen RM40,000 dan iPhone 6

Seorang blogger dari utara telah berjaya membuat jualan yang lumayan dengan Tim Infokerjaya. Komisyen yang diterimanya berjumlah RM40,000 dan memenangi sebuah iPhone 6. Berbekalkan pengetahuan asas tentang blog dan affiliate, beliau berjaya mengumpulkan pembaca yang berminat untuk membeli menerusi link beliau. Blog beliau juga telah menjadi rujukan kepada agen-agen lain.

 

peluang buat duit dengan tim infokerjaya

Biar duit terbang ke arah kita daripada terbang melayang entah ke mana.

 

Graduan jana RM25,000 secara sambilan

Selain itu, seorang lagi agen affiliate Tim Infokerjaya yang baru sahaja selesai konvokesyen menjadi RM25,000 secara sambilan. Tanpa mempunyai talian internet yang stabil, beliau menjadikan perkara tersebut sebagai cabaran untuk menjana wang affiliate dengan Tim Infokerjaya. Beliau menggunakan Facebook Ads untuk mengumpul prospek dan disimpan dalam data pemasaran emel dengan kos RM50.

 

Kenapa perlu buat affiliate sebagai pendapatan tambahan?

Jika dilihat situasi dahulu dan sekarang, inflasi dan kos sara hidup akan sentiasa meningkat. Keadaan ekonomi di Malaysia sentiasa ada turun dan naiknya. Tidak selalu indah. Adakalanya ekonomi negara berada dalam keadaan stabil, tapi anda pula yang berhadapan dengan cabaran kewangan sendiri. Oleh itu pendapatan tambahan amatlah diperlukan sebagai alternatif kepada sumber pendapatan anda.

Setiap kali berlangsungnya cabaran affiliate Tim Infokerjaya, tawaran hadiah menarik seperti wang tunai untuk top 10 akan diberikan sebagai hadiah kerana membuat jualan yang lumayan. Anda tidak perlu berhenti kerja semata-mata hendak membuat duit dengan Tim Infokerjaya. Apa yang perlu dilakukan ialah mendaftar secara percuma sebagai Agen Affiliate Tim Infokerjaya.

Setelah mendaftar, anda boleh mendapatkan link affiliate untuk digunakan semasa mempromosikan produk-produk Tim Infokerjaya. Di antara bahan promosi yang disediakan ialah artikel blog, banner, emel follow-up dan status Facebook. Usah berlengah lagi dan terus daftar menerusi link di atas. Tindakan pantas anda akan membuahkan hasil yang cepat.

10 comments

  1. Wah, tahniah buat blogger Zeo Unic yang dapat rembat iPhone 6..memang mantap
    Noriza Rahman recently posted…Runsing Masalah Haid Tidak Teratur?My Profile

  2. Jj pun dah merasa sedikit sebanyak komisen dari Tim Infokerjaya..produk terbaik dan senang nak dapatkan jualan :)..
    Junaidy Jaimi recently posted…Apa Itu Produk DigitalMy Profile

  3. Terima kasih Tim Info Kerjaya, saya salah seorang affiliate yang pernah terima habuan komisyen sebelum ni hehe
    sabree hussin recently posted…Bagaimana cara hasilkan artikel Advertorial yang convert kepada sales?My Profile

  4. Tim Infokerjaya memang terbaik,setakat ni saya belum berjaya mendapat komisyen lagi,tapi selalu juga la follow up perkembangan terkini affiliate dari Tim Infokerjaya
    Wan Zawawi recently posted…Cuti Dah Habis Bro 3My Profile

  5. Abu Bakar, beliau sangat low profile di Facebook.

  6. semoga berjaya,. skrg ramai nak cari side income
    raihanah recently posted…Cara Semulajadi Untuk Kulit CantikMy Profile

  7. Ya.

    Salah satu platform untuk buat duit online yang lumayan.

    Cubalah sebelum terlambat.
    titan recently posted…Tak SEMUA sampah kekal jadi sampah. Ada sampah boleh jadi Sumber TENAGA.My Profile

  8. Rezeki dari Allah juga tu, sebab berapa ramai dah cuba tak berjaya.

    Kena tiru apa yang mereka buat baru peluang berjaya lebih tinggi
    Mazni Azmi recently posted…Pencuci Muka Terbaik DIY Di Rumah! Ada 4 Resepi Yang BerkesanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.