Bisnes

RM20 Free Credit Dengan Yoodo Promo Code ekcce0516

RM20 free credit dengan Yoodo Promo Code ekcce0516

Siapa sangka, anda boleh jimat banyak bila pakai Yoodo. Kalau anda nak cari pakej Telco yang boleh customize data, suara dan SMS, Yoodo adalah pilihan yang tepat. Boleh pilih data dari 1GB, 3GB, 7GB dan 50GB sebulan ikut bajet anda.

 

RM20 free credit dengan Yoodo Promo Code ekcce0516

Kredit percuma Yoodo RM20

Lepas dapat simkad, terus aktifkan dan masukkan kod promosi. Lepas itu Yoodo akan masukkan kredit RM20. Boleh buat beli data kalau tak cukup. Data 2GB hanya perlu bayar RM12 saja, boleh pakai sebulan. Jimat kan.

Kalau tengok pakej Yoodo, boleh tambah macam-macam, contohnya untuk Facebook anda boleh pilih 20GB sebulan hanya dengan RM5 sahaja. Buat kaki gamers, boleh main PUBG dengan 20GB percuma.

 

 

RM20 free credit dengan Yoodo Promo Code ekcce0516

 

Promo code Yoodo ekcce0516

Jadi anda jangan lupa masukkan kod ekcce0516 bila sudah dapat simkad Yoodo. Lepas masukkan kod tadi, anda akan dapat kredit percuma RM20.

 

RM20 free credit dengan Yoodo Promo Code ekcce0516

 

Jangan lupa untuk download dulu apps Yoodo dari Apple Store atau Google Playstore. Lepas install, masukkan promo code ekcce0516 di laman “confirmation page”.

Lepas anda guna Yoodo, anda juga boleh dapat free credit RM20. Hanya perlu ajak kawan-kawan pakai Yoodo dan daftar guna kod promo anda. Mereka dapat kredit RM20, anda pun dapat free credit RM20.

Buat macam saya ajak anda pakai Yoodo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.