Sebarkan Video Ini Untuk Anda Dapat Komisyen

Apr 17

Sebarkan video ini untuk anda dapat komisyen

Bila bercerita tentang komisyen, khususnya dalam bisnes di internet, ada penganjur yang memberikan 40% hingga 50% dari harga produk yang dijual. Jika tak dapat buat jualan, masih ada peluang untuk dapat komisyen. Bagaimanakah caranya?

Mudah sahaja, bawa prospek untuk mendaftar dalam program Pay-Per-Lead (PPL). Setiap emel yang mendaftar menerusi pautan anda akan diberikan komisyen RM1.00. Bagi program PPL yang mempunyai 2 level, komisyen 50 sen bakal anda perolehi.

 

sebarkan-video-ini-untuk-anda-dapat-komisyen

Usah pandang rendah pada duit sen-sen, ia tetap bernilai walau pun kecil.

 

Daftar affiliate 2 level percuma

Contoh program PPL 2 level yang sedang berlangsung ialah Formula Income Seumur Hidup (FISH). Ada video percuma yang boleh dimuat turun untuk anda tonton. Kemudian sebarkan video ini untuk anda dapat komisyen.

Caranya mudah sahaja. Ikut langkah-langkah di bawah :

1. Daftarkan nama dan emel anda di laman FISH Apprentice.

2. Kemudian semak Inbox emel anda untuk pengesahan.

3. Baca emel dan tonton video percuma.

4. Kemudian klik pada link pendaftaran Rakan JV FISH.

Bagaimana untuk anda dapat komisyen?

Setiap pendaftaran yang berjaya, anda akan menerima komisyen PPL 50 sen. Untuk setiap rakan yang mendaftar sebagai Rakan JV FISH, anda akan menerima RM1.00.

Sekiranya anda mendaftar menerusi link affiliate saya,  maka saya akan mendapat 50 sen. Kemudian bila anda mendaftar sebagai Rakan JV FISH, maka saya akan mendapat RM1.00.

 

Bagaimana untuk memastikan anda dapat komisyen 2 level?

Mudah sahaja caranya, anda ajar rakan anda untuk mendaftar menerusi link affiliate anda. Kemudian minta mereka daftar sebagai Rakan JV. Di sini anda akan menerima RM1.50 bila mereka mendaftar kedua-duanya.

Komisyen ini nampak kecil, tetapi ia adalah permulaan untuk anda buat duit dengan affiliate. Jika anda boleh mengajak 10 orang rakan untuk mendaftar, maka anda akan dapat RM15.00. Adakah anda mahukan komisyen yang lebih tinggi?

 

Komisyen RM150 untuk anda

Sebagai Rakan JV FISH, anda berpeluang untuk menjana komisyen sebanyak RM100 untuk level 1 dan RM50 untuk level 2. Komisyen jualan ini datang dari produk yag bakal diterbitkan pada 25 April ini. Ia adalah panduan lengkap untuk mencipta pendapatan pasif untuk seumur hidup anda.

Produk ini terdiri daripada rakaman video, peta minda dan beberapa lagi panduan untuk ada menikmati pendapatan sehingga 5 angka sebulan. Mohon maaf jika kali ini perkongsian saya agak hype, tapi kalau saya tak cerita, anda pun takkan tahu rahsia ini.

Oleh itu jika anda tak mahu ketinggalan untuk merebut komisyen 2 level ini, terus daftar nama dan emel anda menerusi link affiliate saya.

468 ad

8 comments

  1. Wah, lagi peluang untuk tambah pendapatan
    Noriza Abdul Rahman recently posted…Percutian Impian dengan Menaiki Western Mediterranean CruiseMy Profile

  2. Hmm.. menarik ni.. boleh cuba buat side income melalui cara ni..
    anuar recently posted…RM100 ribu untk dimenangi dalam Pertandingan Mencipta Idea Perniagaan Gabungan Pemikir Profesional Felda (GAPROF)My Profile

  3. Cukup lumayan sekarang nih.. banyak metod dah boleh cuba menambah pendapatan.. tidak seperti duluuuuuu… huhu
    irsah recently posted…Use MYR Ringgit Malaysia Currency Blogger Shopping Cart Widget – BlogrCart-eXMy Profile

  4. boleh menambahkan pendapatan juga dengan cara ni.. boleh cuba
    riangria recently posted…Kisah Inspirasi Jutawan OKU – Khairul Nizam Wasidin Menghasilkan Jualan Jutaan Ringgit SetahunMy Profile

  5. Tinggal tolong viralkan dah boleh dapat duit, sapa nak bagi kan?

    Tapi yang penting kena usaha juga lah
    onlajer recently posted…Jimat Elektrik dengan kipas KDK Nikko JrMy Profile

  6. kalau lumayan apa salahnya kalau kita cuba
    nikkhazami recently posted…Kelebihan dan Kekurangan Samsung Galaxy S8My Profile

  7. lumayan…

    kalau dapat 10 sales dah lepas banyak barang
    mrhanafi recently posted…5 Senarai Kereta Sedan Pilihan HatiMy Profile

  8. Saya memang tengah mencari affiliate untuk tambah pendapatan sampingan. Terima kasih tuan.
    Haidar recently posted…3 Pinjaman Peribadi Koperasi Terbaik Untuk Kakitangan Kerajaan di PerlisMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge