Bisnes

Cara Buat Jualan RM1 Juta Di Shopee

Cara buat jualan RM1 juta di Shopee

Tak susah sebenarnya nak buat jualan di laman e-dagang seperti Shopee sebab sudah ada orang bocorkan cara buat jualan RM1 juta di Shopee. Bermula dengan satu jualan, kini sudah mencecah angka 1,000,000 setelah sekian lama berniaga di situ.

Nampak sukar, tapi ianya boleh dicapai. Apa yang diperlukan adalah ilmu dan panduan bisnes Shopee yang betul. Ramai guru-guru bisnes di luar sana yang boleh mengajar teknik berniaga di Shopee, tapi bukan semuanya yang betul-betul berjaya.

Ada yang sekadar berniaga tapi untung tak ke mana. Sebaik-baiknya, belajarlah dari guru bisnes yang benar-benar ada bukti kejayaan dari hasil bisnes mereka.

Kejayaan bermula dengan satu jualan

Mereka yang berjaya menjual dengan banyak pada hari ini, bermula dengan satu jualan. Dari satu menjadi dua, dari dua menjadi tiga dan lebih banyak barang dan produk yang terjual setelah faham cara bisnes di Shopee.

Tak mungkin mereka terus boleh menjual dengan kuantiti yang banyak. Kejayaan adalah satu proses, kalau hari ini anda boleh jual seunit, itu adalah proses pembelajaran untuk anda jual dengan lebih banyak lagi.

Jika anda boleh jual 100 unit barang di Shopee, anda harus bersiap sedia untuk menjual 1,000 unit barang pula. Begitulah seterusnya sampai anda boleh menjual sehingga 10,000 unit sebulan.

Macam mana nak jual sampai RM1 juta di Shopee?

Caranya tak susah dan tak semestinya mudah. Apa yang anda harus buat adalah ikut pengalaman mereka yang sudah berjaya. Carilah mana-mana usahawan yang boleh anda contohi.

Kalau anda tanya kami, mungkin tiada jawapan yang benar-benar tepat boleh kami berikan. Untuk tidak menghampakan anda, kami sediakan satu paparan bukti pendapatan dari salah seorang yang sudah mendapatkan panduan bisnes Shopee seperti di bawah.

 

cara buat jualan RM1 juta di Shopee

 

Seperti yang anda lihat dan baca dalam gambar, itulah pahit manis yang beliau lalui sepanjang perjalanan berniaga di Shopee selama 3 tahun. Tiada kejayaan yang datang dengan mudah melainkan dengan usaha yang tak mengenal erti putus asa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *