Bisnes

Jana Pendapatan RM28 Ribu Di Internet Secara Sambilan

Jana pendapatan RM28 ribu di internet secara sambilan

Ketika anda sedang bekerja di pejabat, tiba-tiba anda menerima emel dengan tajuk “Tahniah – Anda Mendapat Jualan!” pasti hari anda yang tenang terus bertukar menjadi girang. Selain dari kerja sekarang, anda sudah ada sumber pendapatan yang lain. Dalam artikel ini, saya nak kongsikan tips jana pendapatan RM28 ribu di internet secara sambilan.

 

jana pendapatan RM28 ribu di internet secara sambilan emel
Bukti komisen yang saya terima dalam emel.

 

Seperti yang saya paparkan, ia adalah jumlah pendapatan yang saya dapat di internet sejak beberapa tahun dulu. Sejak mula mengenal internet, saya tak pernah berhenti belajar bagaimana nak buat duit secara sambilan. Sejak tahun 2012 hingga sekarang saya sentiasa belajar dan mempraktikkan ilmu pemasaran di internet seperti Facebook Ads, Google Ads dan sebagainya.

Wang yang saya dapat secara sambilan digunakan untuk membeli barang keperluan, belanja harian, belanja makan, pakaian dan modal pusingan untuk bisnes saya. Cukai individu dan perniagaan juga sudah saya lunaskan. Sebahagian dari wang komisen saya gunakan untuk simpanan kecemasan.

 

jana pendapatan RM28 ribu di internet secara sambilan
Jumlah komisen terkumpul yang saya perolehi.

 

Apa yang anda perlu buat untuk jana sehingga RM28,548?

Di sini saya sediakan 2 jalan pintas untuk anda mula buat duit dari RM50 sehari iaitu :

 

1. Daftar percuma akaun affiliate

Anda perlu dapatkan akaun affiliate tanpa sebarang bayaran di sebuah laman sesawang tempatan. Hanya perlu masukkan nama, emel dan informasi berkaitan untuk mendaftar. Setiap jualan yang anda hasilkan akan menerima komisen 50%. Terus klik ke laman pendaftaran affiliate informasi sekarang. Jangan sesekali tinggalkan proses ini.

 

2. Dapatkan panduan yang sudah terbukti berhasil

Saya cadangkan anda untuk mendapatkan panduan dari salah seorang ahli affiliate yang pernah menjana pendapatan sebanyak RM13,719. Hanya perlu dapatkan panduan bisnes affiliate dan tiru semula strategi yang beliau kongsikan.

 

jana pendapatan RM28 ribu di internet secara sambilan
Bukti pendapatan penulis yang mencecah RM13,719.

 

Benar, anda hanya perlu lakukan 2 langkah ini sahaja untuk mula buat komisen dari RM15, RM30 dan RM50 sehari. Dari situ anda boleh mula sasarkan untuk jana sehari RM100 sehingga boleh dapat RM3,000 sebulan.

Buat pendaftaran di laman pendaftaran affiliate informasi dan dapatkan panduan bisnes affiliate sekarang juga.

2 thoughts on “Jana Pendapatan RM28 Ribu Di Internet Secara Sambilan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *